Седмица на Рожден ден на ЦОП – Карлово

По случай навършването на една година от разкриването на Център за обществена подкрепа (ЦОП) – Карлово, СОНИК СТАРТ организира Седмица на Рожден ден на Центъра. На 01 март се проведе скейт състезание за деца и младежи. Участниците имаха възможността предварително да попълнят формуляри за участие, а за тези които не бяха успели имаше специално изградено за това място за регистрация.


За доброто настроение и страхотната атмосфера на всички гости на събитието се погрижи небезизвестния Dj – Ramsey Hercules, който не само смесваше стилове и парчета но също така беше набавил звуци от електронни игри, които перфектно се връзваха с триковете по трасето. Водещ на деня беше Александър Първанов – Шута (скейтър и фронтмен на редица групи). Съдии на състезанието бяха известните от близкото минало скейтъри Димитър Братованов-Репата и Марин.


Състезанието започна в 12:00 часа. Участниците щурмуваха различните рампи. Следващите 3 часа бяха изпълнени от трикове, хвърчащи  дъски и зареждащата музика на Dj – Ramsey Hercules. Бурните ръкопляскания от страна на публиката бяха насърчавани от водещия на състезанието – Шута. В 15:30 часа бяха обявени и резултатите от състезанието. Участниците бяха наградени в четири категории: първо, второ, трето място и специална награда за участие. Наградите бяха връчени от г-н Ангел Чакъров – Управител на СОНИК СТАРТ, г-н Стойо Карагенски – Председател на Общински съвет гр. Карлово, г-н Ангел Папазов кмет на гр. Първомай и г-жа Петя Найденова – Директор на Дирекция „Хуманитарни и социални дейности” към Община Карлово. Наградите се състояха от шапки, тениски, шкурка за скейтборд, специализирани списания и скейтборд. Състезателите получиха и специално изработени за събитието Грамоти за участие.


Състезанието беше на добро ниво и определено най-доброто до момента за гр. Карлово. Доволните погледи на гостите показваха нуждата от повече мероприятия от подобен род.

Събитието, отразено в сайта на Община Карлово